Dit persbericht hebben wij gezonden aan landelijke pers en brancheorganisaties. Wij KUNNEN open, wij hopen dat we ook gauw weer open MOGEN!!

... Pressemeldung ...
leider nur auf Niederländisch verfügbar

Beachclub Perry's in Zeeland kan NU open!

Scharendijke, 22. April 2020

 

Beachclub Perry’s in Scharendijke (Zeeland) kan nu open! Er is gehoor gegeven aan de 1,5 meter-maatregel van de overheid door over het gehele terras (nu teruggebracht tot 60% van de zitplaatsen) en binnen in het strandpaviljoen transparante schermen te plaatsen (binnen zijn de zitplaatsen teruggebracht tot 50%). Ook zijn desinfectie-eilanden aanwezig en zijn er lijnen uitgezet om de gasten te wijzen op de vereiste looprichting.

Qua hygiëne wordt er ook nu alles aan gedaan om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Aan alles is gedacht: de menukaart kan met een QR worden ingelezen en bestellingen worden aan tafel op 1,5 meter persoonlijk opgenomen. Dames kunnen gebruik maken van de toiletten binnen en de buitentoiletten zijn beschikbaar voor de heren. Collega’s hebben een eigen toiletvoorziening. Het team bespreekt bovendien vrijwel dagelijks nieuwe ideeën om uit te werken.

Het “zoute” water staat inmiddels wel tot aan de lippen … Beachclub Perry’s is begin 2019 veranderd van eigenaar en daarmee is het van belang dat de omzet zo gauw als mogelijk weer in de buurt van het geprognotiseerde peil komt.

Walter Bien: “uiteindelijk hanteren wij maatregelen op eenzelfde wijze als de super- en bouwmarkten, die wel door mogen draaien. Onze gasten kunnen dus op een veilige wijze genieten van ontbijt, lunch of diner. Maar alleen in samenwerking; ook zij moeten begrijpen dat ons mooie horeca-vak door de Corona-situatie enorm is veranderd”.

Hoe gaan we vervolgens om met strandbezoekers? Het is belangrijk dat de overheid gaat voorzien in extra toiletvoorzieningen en vergunningen verleent voor een kwalitatief (tijdelijk) strandterras. Om te komen tot oplossingen kan de overheid bovendien in overleg treden met ons, via onze lokale Vereniging Strandpaviljoenhouders Schouwse Kust (VSSK), Koninklijke Horeca Nederland en Strand Nederland.

Een kanttekening maakt Walter Bien daarbij “ik besef dat de situatie zeker niet voor alle collega-ondernemers hetzelfde is. Het is inmiddels een kwestie geworden van bedrijfsmatig overleven, daarbij hebben we elkaar hard nodig, want het zijn zware tijden voor onze branche. En niet alleen voor onze branche … We hebben iedere vorm van (overheids) steun daarbij nodig.”

perscontact
Beachclub Perry’s, Walter Bien
fotomateriaal op te vragen via administratie@beachclubperrys.nl
Strand Brouwersdam 1
4322 NR  Scharendijke
T   +31 111 671 723
E   info@beachclubperrys.nl

© 2019 Beachclub Perry's - btw-nummer 817362058B01 - KvK 22030363 - Privacy

Delen