Iets te vieren, privé of zakelijk?
 "Perry's Events" verzorgt al uw strandactiviteiten! www.perrysevents.nl

 Een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfs-BBQ met activiteiten? Wij kunnen het allemaal verzorgen.

Feesten en partijen (van 20 tot 600 personen), van keuzemenu tot luxe BBQ, live cooking of walking dinner? Vraag naar de mogelijkheden...

Onze deal: “een standaard feestje geeft u elders, een topfeest op maat bij Beachclub Perry’s”.

Met uitzondering van de maanden juli en augustus zijn er verschillende data beschikbaar voor feesten en partijen. Informeer naar de beschikbare data in 2020 en 2021.

Stuur uw aanvraag naar info@beachclubperrys.nl

Teamuitje/bedrijfsfeest

Uw bedrijf organiseert een feest voor alle medewerkers, nee… niet zomaar een feest maar een ècht goed verzorgd bedrijfsfeest waar iedereen met plezier aan terug zal denken. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met tropische cocktail in de zon, lekker bijkomen, relaxen en borrelen. Als diner Live Cooking in combinatie met een goed verzorgde BBQ gevolgd door een dessertbuffet, een Caribische band die zorgt dat de voeten van de vloer komen en de zon die in de zee zakt terwijl u geniet in Zeeland! Als klap op de vuurpijl behoort een afsluitende vuurwerkshow tot de mogelijkheden.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. In samenwerking met Perry’s Events events@beachclubperrys.nl en Watersport Brouwersdam kunnen wij deze dag nòg spannender maken. Mail of  bel en vraag naar onze event manager.

afspraak maken

Verjaardag

Waar is het nou nog leuker om cadeaus uit te pakken dan aan het strand? Gezellig met een stel goede vrienden lachen en plezier maken. Met een eigen biertap, een teil met gekoelde wijnen in ijs en heerlijke Mediterrane hapjes. Heerlijk relaxen op een loungebank en een paar gereserveerde statafels in de zon.

Misschien zelfs wel een verkoelende duik nemen of een partijtje beachvolleybal voor de deur… ’s Avonds gevolgd door een BBQ met mooie verse producten en als afsluiter een granddessert. Heerlijk toch? Laat de Mojito’s maar komen bartender! Want wij gaan nog even door… (vanaf 20 personen)

afspraak maken

Huwelijksfeest

Terwijl de genodigden jullie ontvangen bij de loopbrug ligt de rode loper te glimmen op het terras waar de plechtigheid in de zon zal plaatsvinden.

Het JA-woord, de toost en felicitaties, gevolgd door informeel loungen op het terras met gekoelde dranken en heerlijke hapjes. Daarna een goed en feestelijk verzorgd live-cooking diner door ons keukenteam… nog net even voor de feestavond begint een romantische strandwandeling samen en het feest kan beginnen! Ritmische muziek en uitbundig dansen op het terras, mooie wereldse tapas en vrolijke vrienden…

Wat wil je nog meer? Er zijn veel mogelijkheden voor een mooi en onvergetelijk bruiloftsfeest bij Perry’s. Weet dat wij één van de, door de gemeente Schouwen-Duiveland, aangewezen trouwlocaties zijn! Maak een vrijblijvende persoonlijke afspraak met onze event manager.

Wij maken geen offertes uitsluitend op basis van e-mail aanvragen. Een feest bij ons is persoonlijk en speciaal... dus bel even voor een afspraak a.j.b.

afspraak maken

© 2021 Beachclub Perry's - btw-nummer 817362058B01 - KvK 22030363 - Privacy

Delen