#beweeg #ontdek #geniet

...tijdens de Tasty Walk op zondag 12 februari... Dit jaar zijn wij één van de zeven culinaire tussenstops. Tussen 13.00 uur en 17.30 uur geniet u niet alleen van een culinair hapje, maar ook van de live muziek van Sonny Griffin.

Let op: wij zijn deze dag alleen geopend voor de Tasty Walk.

reserveren tasty walk

Welkom bij Beachclub Perry's... 

Nieuwe openingstijden: wij zijn op vrijdag en zaterdag geopend van 11.30 uur tot 22.00 uur. Op zondag zijn we geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. In de voorjaarsvakantie (18 tot en met 26 februari) zijn we ook op maandag, dinsdag en donderdag geopend.

Ons advies is te reserveren voor het diner: +31 111 671 723

Kijk mee op de webcam voor het weer in Perrydise!

direct telefonisch reserveren

Sea you in Perrydise!

De mooiste en lekkerste ingrediënten zijn aanwezig bij Beachclub Perry’s om te genieten van een ontspannen stranddag en/of een mooi bedrijfsfeest aan de Brouwersdam...

Kijk hier naar onze sfeerimpressie...

Werken op het strand

Zoek je een leuke (vaste of parttime) baan met toekomstperspectief of een weekendbaan? Wij hebben heel het jaar door werk voor je! Interesse? Loop dan eens binnen of bel 0111 671 723 en vraag naar Walter! 

BEKIJK ONZE vacatures

Food

…onze gerechten zijn een “reisje rond de wereld”. Wij laten ons inspireren door de producten, smaken & kruiden die een land kenmerken. U proeft uw vakantie en geniet van de variërende gerechten van de regelmatig wisselende menukaart.

al onze gerechten kunnen allergenen bevatten, vraag ernaar

BEKIJK ONZE MENUKAART

Drinks

…een espresso bij de opkomende ochtendzon, een tapaslunch met een goed glas wijn of lekker loungen met een heerlijke cocktail? Bestel bij uw diner een passende wijn van de "Wijnplank" ... een selectie mooie wijnen uit verschillende continenten" èn wat genieten betreft?  dat begint dus bij Perry’s!

Geen 18 ... géén alchohol!

Uiteraard hebben wij ook alcoholvrije bieren/cocktails...

 

DRINKS MENU

Een boventitel

Diner aan zee cheque

Heel erg leuk om te krijgen, maar nog véél leuker om te geven... de #Perrydise "Diner aan Zee" cheque € 50, € 75 of € 100.

verkrijgbaar op de beachclub

Feesten

Bedrijfsfeest of iets anders te vieren?  U kunt Beachclub Perry's "exclusief" boeken voor uw feest... (niet in juli of augustus) de beschikbare data zijn helaas beperkt dus informeer snel naar de mogelijkheden. 0111-671723 (vraag naar Walter s.v.p.)

Strandbed of loungebed?

Onze strand- en loungebedden zijn weer van het strand gehaald en staan in hun winterstalling. In het voorjaar halen we ze weer tevoorschijn.

Binnen in de Beachclub

In onze Beachclub borrelen, lunchen of dineren van onze "Wereldse menukaart" met uitzicht op zee... reserveren is aanbevolen.. 

Reserverings Hotline: +31 111 671 723
Graag tot ziens!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je nu in en maak kans op een dinercheque van € 50,-"Wat kan het leven toch mooi zijn ...

als je het de juiste invulling geeft ..."


Een boventitel

Merchandise

Hey fan... wil jij er helemaal "op z'n Perry's" bijlopen, of drinken uit jouw favoriete wijnglas met ons logo? Dat kan! Wij verkopen casual beachwear en de leukste gadgets. Bekijk ons uitgebreide assortiment of kom langs bij onze mini-shop.

BEKIJK ONZE MErchandise

Perry's Breakfast

Begin de dag met de ochtendzon op je gezicht en het ruisen van de zee op de achtergrond en schuif bij ons aan voor een heerlijk ontbijt. Op zondag, vanaf 10.00 uur.

ONTBIJT

Visit Brouwersdam

Brouwersdam voor op je bucketlist ... De Brouwersdam is een veelzijdige plek waar het goed vertoeven is. Kom ontspannen, plan een activiteit of ga op avontuur. Zet de Brouwersdam op je bucketlist ... #visitbrouwersdam

Strand- en watersport

Per september gaan onze sups en kayaks weer hun winterstalling in... vanaf  volgend jaar mei bent u weer welkom bij onze strand- en watersport.

Perrydise news

de Perrydise nieuwsbrief

2022

Een nieuwe menukaart, onze openingstijden, strandactiviteiten, nieuwe wijnkaart ... wilt u niks missen? Vraag dan onze Perrydise nieuwsbrief aan via nieuwsbrief@beachclubperrys.nl.

géén plastic in zee, de toekomst!

de toekomst...

Wij willen minder tot helemaal geen plastic meer op het strand en zijn begonnen met een bewuste bedrijfsvoering hierin... doe jij met ons mee?

werkvakantie op het strand?

jaarrond

Wil jij ons team versterken en ook genieten van een mooie job met uitzicht op zee? Kijk dan bij de button "jobs" voor vacatures in Perrydise! #parttime #fulltime #weekendbaan #vakantiebaan #strandbaan #topteam #vacature

openingstijden

Winterseizoen 2023

Ook in de winter bent u welkom in Perrydise!

Vanaf 3 februari geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Vrijdag en zaterdag van 11.30 uur tot 22.00 uur, op zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur.

onderweg naar een rookvrije generatie

1 mei 2022

Per 1 mei 2022 is Beachclub Perry's en het gehele terras rookvrij... Ook onze loopbrug is een rookvrije zone. Beneden op het strand is er gelegenheid om uw sigaret te roken en te doven. Gooi a.u.b. geen peuken in het zand!

telefonisch reserveren 

2023

Reserveren is altijd aanbevolen, echter alleen telefonisch via: +31 111 671 723.

We hope to SEA you again...!

Check in voor de live-stream bij Beachclub Perry's
webcam

Contact

Beachclub Perry’s
Strand Brouwersdam 1
4322 NR Scharendijke
T +31 111 671 723
E info@beachclubperrys.nl

Locatie / Route
Beachclub Perry’s ligt aan het Noordzeestrand aan de Brouwersdam te Scharendijke. Strandovergang Brouwersdam 1. (bij paalnummer 22)
Vanuit het noorden: richting Ouddorp, volg de N57 zuidelijk, afslag Scharendijke einde rechts, weer direct rechts op de rontonde richting Noordzeestrand, volg dan de bruine borden “Beachclub Perry’s”. Parkeren aan de Brouwersdam is gratis.

Vanuit het zuiden: Stormvloedkering de N57 (noordelijk aanhouden) richting Ouddorp/Renesse. Na de Shell pomp de stoplichten links, na 800 meter rechts richting R’dam de N57. Afslag Scharendijke nemen, einde direct links. Onder viaduct door op de rontonde rechts richting strand, volg de bruine borden “Beachclub Perry’s”.

Stel een vraag

Versturen

© 2022 Beachclub Perry's - btw-nummer 817362058B01 - KvK 22030363 - Privacy

Delen