Welcome to "Perrydise"

Spring is in the air! Het zonnetje schijnt en de rosé staat gekoeld!  We zijn weer 7 dagen in de week open vanaf 10 uur 's ochtends (*let op de uitzonderingen i.v.m. besloten feesten).

7 dagen in de week geopend!

Reserveer a.u.b. voor het ontbijt of diner om teleurstelling te voorkomen...
Helaas is reserveren voor de lunch niet mogelijk.

direct telefonisch reserveren
Kom jij ook
paasbrunchen bij ons?

Drinken op het strand

…een speciale "latte" bij de opkomende zon in de ochtend, een tapaslunch met koele Desperados of een bijzondere Vermouth, bij het diner een passende wijn van onze geselecteerde “Wijnen uit de hele wereld” èn wat genieten betreft?... dat begint bij Perry’s!

géén 18, géén alcohol

BEKIJK ONZE DRANKENKAART

Eten op het strand

…onze gerechten zijn een “reisje rond de wereld”. Wij laten ons inspireren door de producten, smaken & kruiden die een land kenmerken. U proeft uw vakantie en geniet van de variërende gerechten van de regelmatig wisselende menukaart.

al onze gerechten kunnen allergenen bevatten

BEKIJK ONZE MENUKAART

Feesten op het strand

…of het nu gaat om een gezellig familiefeest, een onvergetelijke bruiloft of een een ècht goed verzorgd bedrijfsfeest. Wilt u dansen in het zand en dineren op het terras? Goed eten, live muziek en heerlijke dranken? Vraag naar de mogelijkheden. Alle feesten (ook kleine) worden op maat verzorgd ná een persoonlijk gesprek, wij maken helaas geen offertes op basis van aanvragen per e-mail.

BEL ONS VOOR EEN afspraak

Strandbedje of luxe loungebed?

…wij verhuren strandbedden, windschermen en parasols op het strand vóór Perry’s. Heerlijk luisteren naar de branding terwijl u uw kinderen in de gaten kunt houden. ’s Middags lunchen op het terras of een ijsje en blikje fris halen bij het luik… dat is ook vakantie!

Liever wat luxer en relaxed zonnen op ons relax-deck? De luxe loungebedden zijn telefonisch te reserveren, de strandbedjes hebben wij (vaak) voldoende, een bedje op het strand reserveren is niet mogelijk.

We zijn weer dagelijks geopend

Binnen op het strand

Reserveer een tafel voor het ontbijt of diner of kom gezellig lunchen... vanaf 10 uur zijn wij geopend.

Graag tot ziens!

De Perry's nieuwsbrief ontvangen? (2x per jaar)

Schrijf u nu in en maak kans op een dinercheque van € 50,-

Aanmelden

Werken op het strand

Zoek je een leuke (vaste of parttime) baan met toekomst-perspectief of een weekendbaan? Of ben je student en zoek je een zomerjob? Kijk dan eens verder onder de button jobs... Wij hebben verschillende vacatures en ongetwijfeld een leuke baan die bij jou past!

BEKIJK ONZE vacatures

ETEN OP HET STRAND

…onze gerechten zijn een “reisje rond de wereld”. Wij laten ons inspireren door de producten, smaken & kruiden die een land kenmerken. U proeft uw vakantie en geniet van de variërende gerechten van de regelmatig wisselende menukaart.

BEKIJK ONZE MENUKAART
"Wat kan het leven toch mooi zijn ...
als je het de juiste invulling geeft ..."

Merchandise

Hey fan... wil jij er helemaal "op z'n Perry's" bijlopen, of drinken uit jouw favoriete wijnglas met ons logo? Dat kan! Wij verkopen casual beachwear en de leukste gadgets. Bekijk ons uitgebreide assortiment of kom langs bij onze mini-shop.

Ontbijten op het strand

Elke zondag onbeperkt ontbijtbuffet voor slechts € 10,-  p/p.
Reserveren voor het ontbijt is aanbevolen.

Mei t/m september zelfs dagelijks onbeperkt ontbijtbuffet!!

ONTBIJTMENU

Een boventitel

Diner aan zee cheque

Héél erg leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om te geven...
"Diner aan Zee" cheque € 50, € 75 of € 100.

Verkrijgbaar op de Beachclub.

BEKIJK ONZE MErchandise

Perry's news

1e en 2e Paasdag

maart 2019

U bent van harte welkom telefonisch te reserveren voor de feestelijke Paasbrunch op 1e of 2e Paasdag. Kijk onder de button menu voor meer informatie.

Vanaf april 7 dagen in de week geopend

1 april 2019

Spring is in the air! Vanaf april zijn we weer 7 dagen in de week geopend. We zien je graag!

Deepgroove Danceparty...

13 juli 2019

Het allergezelligste dance-feest op het strand aan de Brouwersdam. Kaarten (met BBQ!) zijn nu al verkrijgbaar via deepgroove.nl kom je ook? vol=vol

Géén plastic in zee, de toekomst!

2019 en dus in de toekomst...

Wij willen minder tot helemaal geen plastic meer op het strand en zijn begonnen met een bewuste bedrijfsvoering hierin... doe jij met ons mee?

Elke zondag ontbijtbuffet

tot en met april...

Op zondag hebben wij  ons inmiddels bekende onbeperkte ontbijtbuffet van 10 tot 12 uur. Gezellig samen ontbijten aan zee. Reserveren is gewenst. Vanaf 6 mei dagelijks ontbijtbuffet...

Gesloten i.v.m. besloten feesten

2019-2020...

Zaterdag 13 april 's avonds vanaf 17.00 uur gesloten. Vrijdag 10 mei en vrijdag 17 mei gesloten in verband met feesten. Andere data volgen op termijn...

When do we sea you? (...again)

Check in voor de live-stream bij Beachclub Perry's
webcam

Contact

Beachclub Perry’s
Strand Brouwersdam 1
(a.u.b. géén post sturen naar dit adres!)
4322 NR Scharendijke
T +31 111 671 723
E info@beachclubperrys.nl

Postadres: postbus 133, 4300 AC te Zierikzee

RESERVEREN? Alleen per telefoon s.v.p.
RESERVIERUNG? Bitte rufen Sie uns an

Locatie / Route
Beachclub Perry’s ligt aan het Noordzeestrand aan de Brouwersdam te Scharendijke. Strandovergang Brouwersdam 1 (bij paalnummer 22). Parkeren aan de Brouwersdam is gratis.

Vanuit het noorden: richting Ouddorp, volg de N57 zuidelijk, afslag Scharendijke einde rechts, weer direct rechts op de rontonde richting Noordzeestrand, volg dan de bruine borden “Beachclub Perry’s”.

Vanuit het zuiden: Stormvloedkering de N57 (noordelijk aanhouden) richting Ouddorp/Renesse. Na de Shell-pomp de stoplichten links, na 800 meter rechts richting R’dam de N57. Afslag Scharendijke nemen, einde direct links. Onder viaduct door op de rontonde rechts richting strand, volg de bruine borden “Beachclub Perry’s”.

Stel een vraag

Bitte auswählen...
Jobs
Events/Feste
Wassersport
Merchandise
Menüs
anders, nämlich...
Versturen

© 2019 Beachclub Perry's - btw-nummer 817362058B01 - KvK 22030363 - Privacy

Delen