Welcome to "Perrydise"

De zomer wordt weer met volle teugen gevierd! U bent van harte welkom op ons opgeknapte, aangepaste en veilige terras te genieten van een mooie rosé of iets anders naar keuze van onze nieuwe menukaart!

7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur (let op nieuwe berichten op deze website en onze socials).

Nieuw: het Perrydise strandterras met beach snacks & drinks! U kunt bij ons geen strandbedden reserveren. Wij reserveren ook niet voor ontbijt of lunch. Wilt u reserveren voor het diner? Belt u ons dan via +31111671723.

Wilt u zien wat voor weer het bij ons is? Kijk dan mee op de webcam!


direct telefonisch reserveren

Drinken op het strand

…een speciale "latte" bij de opkomende zon in de ochtend, een tapaslunch met koele Desperados of een bijzondere Vermouth, bij het diner een passende wijn van onze geselecteerde “Wereldse Wijnplank met mooie wijnen uit verschillende continenten" èn wat genieten betreft?... dat begint bij Perry’s!

Geen 18 ... geen alchohol

 

DRINKS MENU

Eten op het strand

…onze gerechten zijn een “reisje rond de wereld”. Wij laten ons inspireren door de producten, smaken & kruiden die een land kenmerken. U proeft uw vakantie en geniet van de variërende gerechten van de regelmatig wisselende menukaart.

al onze gerechten kunnen allergenen bevatten

BEKIJK ONZE MENUKAART

Feesten op het strand

…of het nu gaat om een gezellig familiefeest, een onvergetelijke bruiloft of een een ècht goed verzorgd bedrijfsfeest. Wilt u dansen in het zand en dineren op het terras? Goed eten, live muziek en heerlijke dranken? Vraag naar de mogelijkheden. Alle feesten (ook kleine) worden op maat verzorgd ná een persoonlijk gesprek, wij maken helaas geen offertes op basis van aanvragen per e-mail.

BEL ONS VOOR EEN afspraak

Strandbedje?

Wij verhuren strandbedden, windschermen en parasols op het strand vóór Perry’s. Heerlijk luisteren naar de branding terwijl u uw kinderen in de gaten kunt houden. En een ijsje of blikje fris halen op het strandterras… dat is ook vakantie!

Het loungedek is helaas dit jaar niet beschikbaar.

Binnen op het strand

Reserveer een tafel voor het diner of kom gezellig ontbijten of lunchen... wij zijn iedere dag vanaf 10 uur geopend.

Reserveringsnummer +31 111 671 723
Graag tot ziens!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Schrijf je nu in en maak kans op een dinercheque van € 50,-

aanmelden

Werken op het strand

Zoek je een leuke (vaste of parttime) baan met toekomstperspectief of een weekendbaan? Of ben je student en zoek je een zomerjob? Kijk dan eens verder onder de button jobs... Wij hebben verschillende vacatures en ongetwijfeld een leuke baan die bij jou past!

BEKIJK ONZE vacatures


"Wat kan het leven toch mooi zijn ...
als je het de juiste invulling geeft ..."

Een boventitel

Merchandise

Hey fan... wil jij er helemaal "op z'n Perry's" bijlopen, of drinken uit jouw favoriete wijnglas met ons logo? Dat kan! Wij verkopen casual beachwear en de leukste gadgets. Bekijk ons uitgebreide assortiment of kom langs bij onze mini-shop.

BEKIJK ONZE MErchandise

Ontbijten op het strand

Vanaf juni van 10.00 tot 11.30 uur kunt u dagelijks genieten van een ontbijt (plate service) voor slechts € 11,50 p.p.

Reserveren voor het ontbijt is niet nodig.

ONTBIJT

Visit Brouwersdam

Brouwersdam voor op je bucketlist ... De Brouwersdam is een veelzijdige plek waar het goed vertoeven is. Kom ontspannen, plan een activiteit of ga op avontuur. Zet de Brouwersdam op je bucketlist ... #visitbrouwersdam

Een boventitel

Diner aan zee cheque

Héél erg leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om te geven... de #Perrydise "Diner aan Zee" cheque € 50, € 75 of € 100.

verkrijgbaar op de beachclub

Perrydise news

de Perrydise nieuwsbrief

2020

Een nieuwe menukaart, onze openingstijden, strandactiviteiten, nieuwe wijnkaart ... wilt u niks missen? Vraag dan onze Perrydise nieuwsbrief aan via nieuwsbrief@beachclubperrys.nl.

werkvakantie op het strand?

jaarrond

Wil jij ons team versterken en ook genieten van een mooie job met uitzicht op zee? Kijk dan bij de button "jobs" voor vacatures in Perrydise! #parttime #fulltime #weekendbaan #vakantiebaan #strandbaan #topteam #vacature

géén plastic in zee, de toekomst!

de toekomst...

Wij willen minder tot helemaal geen plastic meer op het strand en zijn begonnen met een bewuste bedrijfsvoering hierin... doe jij met ons mee?

elke dag ontbijt met zeezicht

juni tot en met oktober

Van juni tot en met oktober kunt u elke dag genieten van onze ontbijt plate service van 10 tot 11.30 uur. Gezellig uitgebreid ontbijten aan zee! Telefonisch reserveren is  nodig: +31 111 671 723.

strandterras

27 juni 2020

Per zaterdag 27 juni is ons Perrydise STRANDTERRAS met beach snacks & drinks geopend! Njoy and sea you there!

telefonisch reserveren voor het diner

2020

Wilt u reserveringen telefonisch (niet per e-mail of social media) bij ons aanvragen? U kunt alleen reserveren voor het diner, graag via ons nummer +31 111 671 723.

When do we sea you? (... again)

Check in voor de live-stream bij Beachclub Perry's
webcam

Contact

Beachclub Perry’s
Strand Brouwersdam 1
(a.u.b. géén post sturen naar dit adres!)
4322 NR Scharendijke
T +31 111 671 723
E info@beachclubperrys.nl

Postadres: postbus 133, 4300 AC te Zierikzee

RESERVEREN? Alleen per telefoon s.v.p.
RESERVIERUNG? Bitte rufen Sie uns an

Locatie / Route
Beachclub Perry’s ligt aan het Noordzeestrand aan de Brouwersdam te Scharendijke. Strandovergang Brouwersdam 1 (bij paalnummer 22). Parkeren aan de Brouwersdam is gratis.

Vanuit het noorden: richting Ouddorp, volg de N57 zuidelijk, afslag Scharendijke einde rechts, weer direct rechts op de rontonde richting Noordzeestrand, volg dan de bruine borden “Beachclub Perry’s”.

Vanuit het zuiden: Stormvloedkering de N57 (noordelijk aanhouden) richting Ouddorp/Renesse. Na de Shell-pomp de stoplichten links, na 800 meter rechts richting R’dam de N57. Afslag Scharendijke nemen, einde direct links. Onder viaduct door op de rontonde rechts richting strand, volg de bruine borden “Beachclub Perry’s”.

Stel een vraag

Bitte auswählen...
Jobs
Evenementen/feesten
Watersport
Merchandise
Menu's
Anders, namelijk...
Versturen

© 2020 Beachclub Perry's - btw-nummer 817362058B01 - KvK 22030363 - Privacy

Delen