Strand- en watersport

Watersport Brouwersdam is onderdeel van Beachclub Perry's. Wij verzorgen, tussen Renesse en Scharendijke, strand- en watersportactiviteiten aan de Brouwersdam op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. In het voor- en naseizoen organiseren wij groepsarrangementen voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitstapjes, vrijgezellenparty's, schoolreizen and many more. Tijdens de zomermaanden juli en augustus (of in overleg) zijn we bij strandweer dagelijks geopend vanuit onze strandsportvoorziening Beachclub Perry's.

Banaanvaren

Blijf jij zitten tijdens de bochten die de banaan maakt? Een spetterende en hilarische activiteit voor jong en oud, succes gegarandeerd!

€ 12,00 p.p

Fun tube

Met hoge snelheid door de bocht, blijf jij liggen op de ringo? De fun tube is een perfecte aanvulling als je al op de banaan bent geweest. Nog meer uitdaging.

€ 20,00 p.p.

Flyboarden

Altijd al eens als een Dolfijn door het water willen duiken en vliegen? Sinds afgelopen zomer is dit mogelijk bij Watersport Brouwersdam. Flyboarden is de nieuwe extreme watersport van dit moment.

€ 69,00 p.p.

Waterscooter verhuur

Voor de echte "speed devils" is dit de ultieme kans om op een unieke manier de Noordzee te ontdekken. Met hoge snelheden varen en draaien door het water.

€ 75,00 p.p.

Skimboard verhuur   

Huur een skimboard (woodie) en ga aan de slag in de branding van de zee.

      € 5,00 p.p.

Kajak verhuur

In de zomer is het water rustig, ideaal om erop uit te trekken en verfrissing te zoeken op het water. Iedereen kan makkelijk peddelen op onze sit-on-top kajaks.

€ 10,00 p.p.

SUP board verhuur

Test je kracht, balans en techniek en kom SUP boarden bij Watersport Brouwersdam. Door de lage branding in de zomer, is het makkelijk aan te leren.

€ 15,00 p.p.

Beach sporten

Wilt je niet alleen op je handdoek liggen als je naar het strand gaat? Maak dan gebruik van onze beach voorziening. Er zijn diverse beach sporten te beoefenen.

gratis

Meer informatie is te vinden op
www.perrysevents.nl

© 2019 Beachclub Perry's - btw-nummer 817362058B01 - KvK 22030363 - Privacy

Delen