Strand- en watersport
in juli en augustus

Watersport Brouwersdam is onderdeel van Beachclub Perry's. Wij verzorgen, tussen Renesse en Scharendijke, strand- en watersportactiviteiten aan de Brouwersdam op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. In het voor- en naseizoen organiseren wij groepsarrangementen voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teamuitstapjes, vrijgezellenparty's en schoolreizen. Tijdens de zomermaanden juli en augustus (of in overleg) zijn we bij strandweer dagelijks geopend vanuit onze strandsportvoorziening Beachclub Perry's.

Beach sports / Beach volleybal

Lekker sportief met vrienden, kennissen, familie of collega's een volleybal-toernooi met jullie voeten in het zomerse zand. De (voet)volleybal voorziening is vrij te gebruiken in het seizoen (van mei – oktober) als deze niet gereserveerd is voor groepen.

Bent u met een groep en wilt u er zeker van zijn dat u het veld kunt gebruiken op het moment dat u er bent? Neemt dan contact op en reserveer!

gratis

€ 125,00 p.u.

Giant SUP rental 

Verzamel uw vrienden en start deze hilarische groepsactiviteit. Wij zeggen ook niet voor niets, hoe GROTER hoe LEUKER.

€ 50,00
per groep

SUP board verhuur

Test je kracht, balans en techniek en kom SUP boarden bij Watersport Brouwersdam. Door de lage branding in de zomer, is het makkelijk aan te leren.

€ 15,00 p.p.

Skimboard verhuur   

Huur een skimboard (woodie) en ga aan de slag in de branding van de zee.

      € 5,00 p.p.

Kajak verhuur

In de zomer is het water rustig, ideaal om erop uit te trekken en verfrissing te zoeken op het water. Iedereen kan makkelijk peddelen op onze sit-on-top kajaks.

€ 10,00 p.p.

Raften in de branding, raft rental

Plezier verzekerd! Wie niet bang is voor een spatje water kan met onze rafts de zee op voor some fun and pleasure. Maar of je het ook droog houdt.... dat ligt aan je collega's en vrienden.

€ 50,00
per groep

Meer informatie is te vinden op
www.perrysevents.nl

© 2024 Beachclub Perry's - btw-nummer 817362058B01 - KvK 22030363 - Privacy

Delen